Meny Stäng

Bilder från invigningen av minnesåret

Vilken dag vi har haft! Ett stort TACK till alla som kom till invigningen av minnesåret av rysshärjningarna. Vi delade ut utställningarna som producerats inom projektet, bjöd på salut i samarbete med karoliner från Svenska Lif:Compagniet, spännande föremål, föredrag, dryck med tilltugg samt invigningstal av museet HAMNs museichef Marie Svedin och skärgårdsregionsrådet Gustav Hemming.

Återigen, TACK! Det är tillsammans med er som detta projekt har varit genomförbart! Fortsätt gärna att skicka in sommarens evenemang så vi kan fylla kalendariet ännu mer. Ni får gärna även skicka bilder och liknade så vi får se hur det går för er, vi är väldigt nyfikna och glada för att sommaren äntligen är igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *